Grej

Vis filtre close

Hvad søger du?

ABU Ahrex Bags og packs Beklædning Berkley Blink Bog Bøger og film Cap Ekkolod Elektronik Endeagn Fangstnet Fiskeline Fjällräven Fluebinding Fluefiskeri Fluehjul Flueliner Fluer Fluestænger Flueæsker Flyfish Europe Fodtøj Forfang og backing Geoff Anderson Greys Guideline Haglöfs Hardy Hatch Havfiskeri Hodgman Humminbird Jakke kniv Kroge Kystwobler Lamson Medefiskeri Minn Kota Okuma Patagonia Polaroidbriller Predator Purefishing Rapala Rapala (1) Sage Savage Gear Scierra Shimano Simms Smith Creek Spinnefiskeri Spinnefiskeri (1) Spinnehjul Spinnere Spinnestænger Sufix Tilbehør Vadestøvle Waders Waterworks Westin Woblere Zpey

Fra hvilket nummer

Sportsfiskeren 1 2018 Sportsfiskeren 6 2017 Sportsfiskeren 7 2017
{{getFilterName(filter)}} close

Fluo UV Lim

Raidzaps UV-lim fås nu også i fire fluorescerende udgaver i farverne pink, rød, orange og grøn. De fluorescerende lime egner sig til at lave hugpunkter på fluer eller på kroge til rørfluer. UV-limene er tilgængelige i Raidzaps Flex-variant, som er en mere fleksibel og gummilignende lim. Hver flaske indeholder 15 ml. 

Pris: 165,- 

Se mere her

Personlige Mobilcovers

Nu kan du få et personligt fiskemotiv på coveret til din mobil. Danske MyFishPoster har nemlig lanceret en serie af nye telefoncovers, der passer til de mest udbredte modeller fra Apple og Samsung. Der findes to typer af covers. Det ene er fleksibelt og modstandsdygtig overfor vrid, det andet er fremstillet af mindst 70% genanvendte materialer og er 100% naturligt nedbrydeligt. Vælg mellem flere forskellige motiver eller lav dit eget cover med dit livs fisk. 

Pris fra: 199,- 

Se mere her

Salt R8

Sage er klar med saltvandsudgaven af deres R8-stangserie. Salt-serien består ligeledes af lutter firedelte enhåndsstænger, men Salt R8 starter ved klasse 6 og fås helt op til klasse 15. Om end der er tale om hurtige saltvandsstænger, har målet for Sage været at lave klinger, som gør det nemmere også at levere kast på kortere distancer, og som lades mere intuitivt. Samtidigt har der været fokus på holdbarhed og styrke, og i følge Sage er Salt R8 25% stærkere end tidligere saltvandsmodeller. 

Pris: 10.499,- 

Se mere her

Abisko Lite Fleece

Fjällrävens Abisko Lite Fleece Jacket er fremstillet af genanvendt polyester, der både transporterer fugt væk fra kroppen og selv tørrer hurtigt. Abisko Lite Fleece har en lynlås i fronten i hel længde, to håndlommer med lynlås, en brystlomme med lynlås og tommelfingerhuller i manchetterne. Abisko Lite Fleece Jacket fås i seks forskellige farver fra størrelse XS-XXL. 

Pris: 1.299,- 

Se mere her

Fortuna Regent

Nyeste skud på stammen af saltvandsfluehjul fra Hardy hedder Fortuna Regent. Som sine forgængere fås Fortuna Regent i størrelserne 8000, 10000 og 12000, men det nye hjul er tilgængeligt i både sølv og sort finish. Hardy har opgraderet forseglingen af hjulets indre, som stadig gemmer på en af markedets stærkeste kulfiber-bremser. 

Pris fra: 5.199,- 

Se mere her

22 Caldia LT

Daiwa har integreret flere af deres flagskibsteknologier i den nye 22 Caldia LT-hjulserie. Gearingen på seriens syv hjul i størrelse 1000-4000 går fra 5,1-6,2:1, mens vægten holder sig mellem 170 og 230 gram. Daiwa 22 Caldia LT indeholder seks kuglelejer, ATD-bremse, Zaion V-rotor og Tough Digigear. Hjulhuset, som omkranser det hele, er beskyttet af Daiwas Magseal-konstruktion. 

Pris fra: 1.799,- 

Se mere her

LTS Complete Graphene

Norske LTS har tilføjet en ny tohåndsstang på 12 fod i klasse 7/8 i deres Complete Graphene-serie. Den firedelte serie rummer i forvejen fem stænger fra en enhånds klasse 8 til en 16 fods klasse 10. De lette Complete Graphene-stænger har en dyb aktion med en rolig top, som giver gode løfteegenskaber, og samtidig gør dem velegnede til fiskeri med tungere fluer. LTS-stængerne er designet til LTS’ egen SCSS-lineserie. 

Pris: 6.999,- 

Se mere her

Sandy Inline

Westins nye tobis-gennemløber hedder Sandy Inline og fås i tolv farver i to størrelser, som vejer 14 og 18 gram. Sandy Inline svømmer i S-kurver ved langsom indspinning, mens agnen ved høj hastighed imiterer en flygtende tobis. Gennemløberen er udført i ABS-plast og zink med et gennemgående teflonrør. 

Der følger enkeltkrog, perler og ringe med til hver Westin Sandy Inline. 

Pris fra: 69,- 

Se mere her

Freestyler V2

Savage Gears Freestyler stickbait er tilbage i en ny version. Freestyler V2 fås i tre størrelser, henholdsvis 11 cm (28 gram), 13 cm (46 gram) og 16 cm (85 gram). Alle tre udgaver er langsomt synkende, har en gennemgående wire og kommer i seks forskellige farver. Som navnet antyder er Freestyler designet til at kunne fiskes frit, både som jerkbait, twitch eller med din egen favorit-indspinning til gedderne. 

Pris fra: 119,95 

Se mere her

Center Fire

Den amerikanske fluehjuls-producent Waterworks Lamson har tohånds- og kraftigt enCenterfire-hjuligte med det nye CenterFire hjul. Storspole-hjulet fås i tre størrelser, henholdsvis CenterFire 8, 10 og 12, som alle har en diameter på over 10 cm samt rigelig med linekapacitet til masser af saltvandsbagline eller fyldige tohånds-setups. CenterFire har samme bremse, som det eksklusive Cobalt-hjul, men prisen er noget lavere på Waterworks CenterFire, som fås i farverne Citra og den viste Eclipse. 

Pris: 5.199,- 

Se mere her

Guide Select

Okuma spænder over mange fisketeknikker med Guide Select-stangserien. Fra Light Finesse-stangen på 6’6” med en kastevægt på 5-10 gram til Monster Bait Cast-stangen med en kastevægt på 100-212 gram. Toray-klingerne er monteret med Sea Guide-øjer og hjulholder fra Fuji, og de har en forstærket top, som tåler næsten 360 graders krumning. Hovedparten af Okumas Guide Select-stænger er todelte, men som vist findes der enkelte rejsemodeller i serien. 

Pris fra: 829,- 

Se mere her

Sölv AG1

Stangserien Sölv AG1 er topmodellen blandt spinnestængerne i Abu Garcias Sölv-koncept, der omfatter en række af produkter, som er målrettet og designet til det skandinaviske havørredfiskeri på kysten. AG1-stængerne er bygget på todelte klinger fremstillet af en 40T-kulfiber og nano-resin kombo, som efterfølgende er monteret med Fuji-komponenter. Abu Garcia Sölv AG1 fås i fire udgaver fra 9-10 fod med kastevægte fra 5-32 gram. 

Pris fra: 6.399,- 

Se mere her

W10 Coastal braid

Westin har netop lanceret et bud på den ultimative fletline til kysten. Coastal Braid-linen er fremstillet af japanske Ultra High Molecular Polyethylene (UHMPE) fibre i en 13X-konstruktion, hvor tolv elementer er flettet omkring den bærende kerne. De i alt 56 fletninger per tomme giver W10 Coastal Braid en slidstærk og glat overflade, mens en dobbelt-imprægnering af linen mindsker vandoptaget og giver den stivhed for at reducere risikoen for knuder. Westin W10 Coastal Braid fås på spoler med 150 m line. 

Pris: 449,- 

Se mere her

Rap-V bladed jig

Rapalas Bladed Jigs kombinerer elementer fra flere forskellige agntyper i en attraktiv godbid for både aborrer og gedder. Rap-V Bladed Jig fås nemlig i både en Perch- og en Pike-udgave, på henholdsvis 8 og 10 centimeters længde. De to agns silikoneskørter gemmer på respektive 3/0 og 6/0 kroge, mens hovedet er tilgængeligt i tre forskellige vægte, hvor spændet går fra 10-28 gram. Rap-V Bladed Jig Perch og Pike fås begge i syv forskellige farver. 

Pris fra: 109,- 

Se mere her

CDC 100 år

Der er kun produceret 100 styk af denne limited edition Swiss CDC Clamp, som fejrer CDC-fjerenes 100-års jubilæum som fluebindingsmateriale fra 1920-2020. Du kan blandt andet læse om CDC som fluebindingsmateriale i seneste nummer af Sportsfiskeren. De eksklusive Swiss CDC Clamps er nummererede og leveres i en lille opbevaringsæske af metal. 

Pris: 525,- 

Se mere her

Vanquish FC

De nye Vanquish FC-hjul er flagskibet blandt Shimanos Magnumlite-hjulserier. Vægten er i fokus, og det er bemærkelsesværdigt, at 3000-hjulet i mellemstørrelsen kun vejer 170 gram. De øvrige elleve Vanquish FC-modeller er ligeledes lette for deres størrelse, blandt andet takket være magnesium-hjulhuset og en rotor i CI4+ komposit. Gearingen på Shimano Vanquish FC går fra 4,6:1 på det mindste hjul til 6,4:1 på det hurtigste str. 3000-hjul. Hjulene lander i butikkerne 1. marts. 

Pris fra: 4.799,- 

Se mere her

Raptor 6 Black edition

Geoff Anderson fejrer Raptor-jakkens 25-års jubilæum med en speciel Black Edition. Det er ikke så få lystfiskere, som har haft glæde af Raptor-jakkens simple, slidstærke og vandtætte design, gennem tiden. Geoff Anderson har nemlig produceret mere end 38.000 styk, som er solgt over hele Europa. Jakken har lommer både for og bag, justerbar hætte og D-ring. Geoff Anderson Raptor6 Black Edition fås i størrelser fra XS-XXXL. 

Pris fra: 1.599,- 

Se mere her

Anadromous nymph

Ahrex HR416 er designet i en kraftig wire med nedadbøjet øje til stærke anadrome fisk som havørred, steelhead og laks. Den kemisk skærpede Anadromous Nymph har et stort kroggab, men en lille modhage. Ahrex HR416 fås i størrelse 2-8 i Black Nickel Finish, og der er femten kroge i hver pakke. 

Pris: 69,- 

Se mere her

Headway DH Tapers

Scientific Anglers nye Headway-tohåndsliner er en serie af bellies og tips i forskellige længder, vægte og densiteter. I princippet et slags multitip-linesystem i løs vægt. De enkelte bellies og tips købes nemlig hver for sig. Headway bellies er 9,15 meter lange og fås i flydende, intermediate og S3 fra 27-39 gram. Headway tips fås i seks densiteter fra flydende til T-16 i varianter på 9,12, 15 eller 18 fod. Alle Headway-dele har Scientific Anglers Texture-coating og printet line-ID. 

Pris fra: 299,- 

Se mere her

Ocean Signals RescueME PLB3

Ocean Signals RescueME PLB3 er en personlig nødsender, der udsender nødsignaler via satellit. Nødsenderen, som i slutningen af sidste år vandt en pris for bedste løsning i mand-overbord-situationer (MOB), lander i Danmark i marts måned. PLB3 drager fordel af redningstjenesternes globale reaktionskapacitet, mens den også bruger AIS-teknologi til at angive en MOB-position til nærliggende fartøjer for øjeblikkelig hjælp. 

Pris: 5.695,- 

Se mere her